Nu är hon min!

Nä, jag har inte ändrat läggning och kastat ut Daniel. Däremot ska vi låta en ny kvinna flytta in i lägenheten. Min nya, fina skräddarbyst!
Ser riktigt framför mej hur jag ska skapa, drapera och sticka nålar i henne ..mohaha

Kommentarer
Postat av: Fifi

Åh, vad fin, Daniel får nog passa sig lite ändå :)



Tack fina du! Det känns helt rätt och vi skrattar fortfarande åt att vi var så busiga :) Klänningen är från Monki och jag har haft den i ett par år säkert, jag tog helt enkelt något i garderoben som passade och var fint!



kram

2011-03-28 @ 10:56:32
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Fifi

Meh! Inte skulle väl Daniel välja henne framför piffiga dig!



Vi hade ju tänkt oss ett stort bröllop egentligen, men det blev liksom aldrig av och det var faktiskt ganska skönt att bara släppa tanken på all planering och alla utgifter.



Vi ville inte ge upp våra egna efternamn någon av oss, eftersom det skulle kännas så konstigt, lite som att kapa en del av identiteten tycker jag. Vi tänkte därför att båda skulle ha båda efternamnen, men när vi skulle fylla i papperen upptäckte vi att man inte få göra så! Man kan inte ha två efternamn i Sverige, däremot kan en, men bara en av personerna ta sin partners efternamn och behålla sitt gamla som mellannamn. Och så blir det för mig nu. Vi dividerade lite om vem som skulle ha två efternamn och vem som bara skulle ha sitt gamla, och det blev jag som fick ta Niklas efternamn eftersom jag var den som mest diggade tanken på att ha två namn. Så nu får jag vänja mig vid att vara Fru Sofia Rosenqvist Häggendal :)



kram

2011-03-28 @ 18:49:22
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0