gaaah

Luften har liksom gått ur. Det är mycket nu. Mycket, mycket. Har ägnat några dagar här hemma åt seriös återhämntning, d.v.s liggande i sängen kollandes på film på bärbara datorn. Det är skönt. Börjar dock bli lite tråkigt nu så jag ska ta mej ut i livet igen. Helgen bjuder på en resa hem (igen) och nästa vecka på tenta. Det blir nog bra.

Är väldigt shoppingsugen. Jag behöver. BEHÖVER! Ett par nya converse (helst vita), lite kjolar och byxor, lite toppar, lite smink. Lite sånt.

Lilla Engla

image76

Älskade

Daniel är finast i världen. Han gör så fina saker för mej att jag vill gråta. Ibland är jag verkligen inte värd honom (och ibland är jag verkligen det..sjukt mycket)

<3

Blondie!

Mer musik! Unga Debbie Harry har coolaste utseendet och stilen i världen. Dessutom är det en grym låt det här:

Helgen som gått

Söndag kväll. Jag gillar verkligen inte söndagar. Möjligen om det är väldigt, väldigt fint väder. Det är inte ens det att en ny arbetsvecka (skolvecka) tar sin början. Jag gillar min skola. Det är bara något med söndagar. Depp i luften.

Men flitiga har vi varit. Städat lägenheten som såg ut som..ehrm.. ja... Annars så, ja, en rask promenad med musik i öronen, sushi som blev totalt misslyckad och inte så mycket mer.

På det stora hela har det annars varit en bra helg med kompisfika och djupa samtal. Gillar sånt. Och så fyllde Daniels morfar 75 år. Grattis!  Har faktiskt varit en helg helt utan alkohol också, den första på länge. Rätt skönt faktiskt. Tror kroppen behöver vila ibland.

Och typ så här har jag sett ut:

Det här är vad dom säger


Rastlös

Jag är verkligen född med rastlöshet i kroppen.  Inte sådär att jag vill hoppa fallskärm och resa jorden runt 18 gånger på raken. Men.. jag är ändå nästan alltid rastlös. Idag har jag varit duktig och gjort massor med kompletteringsuppgifter till skolan. Skitbra, verkligen. Men utanför känns det som livet susar förbi. Varför är jag sån? Nåja.. Är klar snart. Ska åka in till stan för att möta upp Johanna, Erik och Daniel på eftermiddagen. Bra,bra

RSS 2.0