Frukost!

Försöker hålla nere på kolhydratintaget. Funkar fint för mej. Mår bra och känner mej alltid mätt (fast det var ett elände i början). Det enda jag kan sakna är något krispigt. All kolhydratfattig kost är liksom rätt ..mjuk. Den som här föreslår morötter kommer jag personligen att söka upp och sätta en snigel på ögat på! (Just warning)
Så här är min frukost idag: Två ägg med majonäs och kaffe, ja, bara majonäs på äggen alltså, kaffet drack jag. Vitaminer, magnesium (eftersom jag är veggo) och omega 3 petar jag också i mej på morgonen.

Idag..

...gör jag en snabbvisit till Dalarna och hämtar upp min mamma. Sen ska hon vara här tills på tisdag och vi ska ha det jätte, jättemysigt!
Sådeså!

Telefonskräck

Amanda Schulman skriver om telefonskräck. Hennes går ut på att hon inte vågar svara när någon ringer. Min telefonskräck ser ut så här: Jag måste, måste, måste svara! För det kan ju vara något allvarligt som hänt och om jag inte svarar så är jag livrädd för att det SKA ha varit något allvarligt och om jag bara svarat...då hade allt löst sej, men nu när jag inte svarar har någon typ ....Dött!!  Det spelar ingen roll om jag känner igen nummret och ser att det är 3 som vill sälja ett nytt abbonemang. Måste ändå svara!

Sen har jag telefonskräck åt andra hållet också: Att ringa upp någon okänd. När signalerna går fram håller jag andan. Mycket har gått bort sen min tid som tele-säljare men lite finns allt kvar.


Daniel är helt lugn med att telefonen ringer, stänger möjligen av ljudet. Jag får panik. Han säjer: Det är bara en säljare. Då kastar jag mej fram och försöker svara i hans telefon.


Så är det. Mitt telefonliv.

Lycka är....

.... att åla sej i ett par favoritjeans man inte kunnat ha på två år och kunna knäppa knappen.

En fråga (eller tre)

Jobbar det någon human människa på migrationsverket och skryter inte Sverige med att följa FN:s barnkonvention? Är det då rimligt att utvisa en tre-åring? En TREÅRING!! samt skilja henne från sin pappa? Fint att det är det vi sysslar med här i fina Sverige. Splittra familjer och dessutom skicka dem mot en oviss framtid.
Stackars lilla Firdeuws.
Läs här!

Små viktiga saker

Jag har ju en grej för strumpor. Strumplådan måste vara fylld med hela, rena, matchande strumpor annars mår jag lite dåligt. Man ska alltid vara hel och ren om fötterna för då fryser man mindre! Det predikade min mormor.
Här är fina strumpor. Från Gina Tricot. För övrigt skulle jag gärna ha en sån svala som på de skära på min arm!

Förresten!

Vad det frusna ansiktet i videobloggen blir hemskt. Försökte ju lägga till med snyggminen och allt!

Jag provar att videoblogga - läskigt!

Man ska testa allt i alla fall en gång så här sitter jag och pratar om just ingenting medan jag väntar på tvätten. Hur pinsam kan jag va liksom? Kanske jättepinsam :)

Jag och mina knäppa tänder

Idag har jag varit hos tandläkaren. Det är grymt psykiskt påfrestande för mej. Inte för att jag har tandläkarskräck på det viset, jag är inte rädd att det ska göra ont. Jag är mer rädd för att bli dömd eftersom jag har så sköra tänder. Mina tänder krakelerar helt enkelt, går sönder och faller bort vilket resulterat i några gluggar i överkäken och några alldeles trasiga tänder. Det handlar alltså inte om dåligt skötta tänder och massor med karies. De går bara sönder och då fäster ju såklart de små tandtrollen i de skrovliga ytorna och så blir det hål också.

Det är alltså därför jag tycker att det är jobbigt att gå till tandläkaren. Har blivit så himla illa behandlad. Fått kränkande frågor som: Äter du för mycket godis och går upp på natten och äter? (Nä, jag sover då och jag äter jättesällan godis) Borstar du tänderna ordentligt? (Alltså, ser jag så jävla ofräsch och äcklig ut?) och en gång tog en tandläkare tandtråd och körde frenetiskt mellan mina tänder tills det blödde och tyckte: Aha, du använder inte tandtråd. Det är därför!!


Det kanske inte låter som så farliga saker men man får ha i åtanke att jag då redan berättat för dem hur läget är, att jag sköter mina tänder minitiöst,borstar flera gånger om dagen, är ju så jäkla rädd för att de ska gå sönder mer. Trots det har jag aldrig fått någon hjälp med det egentliga problemet. Jag har mest bara blivit misstrodd. Därför har jag inte varit till tandläkaren på tre år.
Men idag bytte jag till en ny tandläkare som Daniel gillar och går till. Och jösses vilken skillnad det var! Han utstrålade: Men äsch, det här är ju ingen fara och sen tog han tusen röntgenbilder för att utreda problemet ordentligt (är lite rädd att jag är lätt självlysande nu) och så har jag en ny tid då vi ska diskutera lösningar. Känns jättebra.


Jag berättar om det här eftersom jag vägrar tycka att det är skämmigt. Som tur är har jag fina framtänder så detta är inget som syns och så har jag två helt intakta mjölktänder kvar. Det ni!

Nu är hon min!

Nä, jag har inte ändrat läggning och kastat ut Daniel. Däremot ska vi låta en ny kvinna flytta in i lägenheten. Min nya, fina skräddarbyst!
Ser riktigt framför mej hur jag ska skapa, drapera och sticka nålar i henne ..mohaha

Ponchor, ponchosar, ponshon??

Eller hur sjutton böjer man poncho egentligen? I alla fall hittade jag de här jättefina hos Gina Tricot. Tunna och härliga. Ser mej själv i sommar i ljusblå jeans, converse och en sån här poncho!


Att ha det soft

Jag trivs just nu. Idag har vi gått långpromenad, handlat, kommit hem, duschat och krupit i myskläderna. Just nu sitter jag i soffan och gör inget speciellt, förutom att blogga då. Daniel gör heller inget speciellt men jag gillar när vi gör inget speciellt tillsammans. Försöker träna på det där med att bara vara. Det är svårt. Min rastlösa själ rycker och sliter i mej. Men just idag är det bara skönt.

Och så en note to self: Måste komma ihåg att ta med kameran, ta bilder oftare. Bloggen ser ju så tom ut annars.

Jämställdhet

Jaha, nu har jag läst hos Clara igen. Hon säjer himla mycket bra saker den kvinnan. (Och ibland saker som jag håller mindre med om). Nu handlar det om jämställdhet och att människor tydligen ifrågasätter henne för att hon har tid att göra egna saker för sej själv när hon precis fått barn. Och jag kan inte låta bli att tända på alla cylindrar. Vad f*n är det med folk? Varför förflyttas så många tillbaka till 20-talet när det gäller barn och könsroller? Det är bara mamma, mamma, mamma. Att barn har en pappa också verkar inte vara speciellt aktuellt. Sällan man hör någon yttra sej negativt om att pappan fortsätter med sina intressen. Varför måste kvinnan uppoffra hela sej själv då barn kommer med i bilden? Jag blir så himla upprörd att jag inte vet var jag ska ta vägen? Hur lever folk? Klart att det är mamman som ammar och så (om man inte ger flaska) men sen kan ju pappa göra precis allt som mamma kan.

Blev också irriterad över någon som hade kommenterat angående städning: "Det är tur att du har en fin man som hjälper till, det har jag också" (ungefär). Och jag imploderar igen! Vadå hjälper till!? Bor han inte också i hemmet kanske? Hjälper till..pffft. Nu ska man alltså vara tacksam för att man hittat en partner som gör saker som är självklara?


Jag vet inte, sen jag började läsa bloggar har jag både blivit imponerad och stärkt av hur mycket starka kvinnor det finns men även rätt nedslagen över att vi inte kommit så långt som jag trodde.


Jämställdhet är naturligt för mej. Skulle vägra att ha det på något annat sätt. Jag är uppvuxen med extremt jämställda föräldrar. Pappa har alltid tagit hand om hemmet lika mycket som mamma. Tagit hand om min lillebror lika mycket som mamma när han var bebis och sen också såklart. Och då var pappa ändå född 35 och man kan tro att han skulle ha gamla värderingar men det hade han inte.


Usch, vilket spretigt inlägg det blev. Formulerar mej inget vidare när jag är upprörd.

Fredag!!

Nu är det dags för fredagsmys!! Härligt. Här kommer en glad-sång:

ELF Mineral Booster is the shit!

Kolla hur jag svänger mej med cool jargong! Down with the kids vettni!

Nä, jag skulle bara tipsa om ELF:s Mineral Boster som jag tycker är väldigt bra. Det är ett puder/underlag/mattare som funkar. Man vill ju inte bli så där kakig och konstig i ansiktet som man kan bli av puder och det blir man verkligen inte av det här. Jag brukar borsta över ansiktet efter foundation eller använda det utan foundation på sommaren och det blir så himla fint. Det mattar men hyn har ändå lyster kvar och ser levande ut samt att det retuschera lite. Sen sitter det bra också. Finns här till det pyttiga priset av 37:- för en liten burk och 52:- för en stor (räcker i evighet.)

Torsdag

Uppfinningsrik rubrik va? Fast nu blev jag osäker... Det är väl torsdag idag? Ja, det var det! (Kollade almanackan).

Jag vet egentligen inte om jag har så mycket att berätta idag. Tämligen vanlig dag. Vaknade, kramade på Daniel och väckte honom, kokade mej lite kaffe och såg gårdagens big-brother (nej, jag tänker inte skämmas) och Stylisterna. Sen gav mej ut på min promenad. Solen sken och jag blev glad i magen. Sen kom jag hem, åt lunch, surfade lite, slängde in en tvätt, dammsög, torkade golven och nu sitter jag här i soffan. Men..hm.. börjar det här bli misstänkt lik en hemmafrutillvaro? Ups.
Jag började kolla på Mad Men förra veckan och har sett ett avsnitt varje kväll innan jag somnar. Det kanske har blivit någon form av hjärntvätt?! Appropå Mad Men: Jisses vad de röker och dricker! Kan det verkligen ha varit så?

Men nej, jag är ingen hemmafru. Jag har faktiskt saker att göra. Viktiga saker! Det är bara det att jag liksom skjuter upp.
Appropå Mad Men igen: Joan, hon är inte lite het hon. Skön motvikt till dagens pinnsmala ideal också!

Rensat

Nu så, nu har jag rensat tvättkorgen (det där med tvätt är nåt jag ägnar rätt mycket tankeverksamhet.) Jag vet inte jag, andra gör garderobsrensningar men jag rensar tvättkorgen.

Är det bara jag som har plagg som alltid ligger i den?
Klänningar som inte använts sen 2005 men kanske möjligen kan komma att användas när de blir moderna igen och därför förtjänar en tvätt någon gång i framtiden.
De plaggen åker upp och ned i min tvättkorg varje gång jag ska tvätta: Jaha, om man skulle ta och slänga i den här? Näe, varför det? Gört senare. Och där ligger de och tar plats. Men nu har jag tagit mej i kragen och slängt två kassar fulla med såna plagg, eller ja, en del ska lämnas till klädinsamling också.

Har dock lite svårt att slänga kläder för man vet ju aldrig liksom. Ibland är det jättebra att jag inte slänger saker....tror jag... T.ex har jag ett par finfina canvas-kängor, precis såna som det ska vara i sommar ståënde i flickrummets garderob. Jag visade min mamma ett moderepotage med såna kängor och sa glädjestrålande: - Såna har ju jag! Du vet, från högstadiet! Ja, sa mamma. Det var dem du fick så hemska skavsår av....
Nä, det här är inte min tvättkorg. Skojaru. Så liten. pft..

Människor som läser på toaletten

Läste det här inlägget hus UndrbaraClara. Slutklämmen: "Och för er som tycker det är osmakligt att läsa på dass vill jag berätta att det är oerhört sällsynt att någon läser med stjärten" (citat: UnderbaraClara) är ju underbar och dessutom har hon en klar poäng där.

Ändå är jag en sån som tycker att det är ganska osmakligt med tidningsläsande på toa. En tidning som någon läst på WC kan jag liksom inte ta i. Ännu värre är det med människor som har tidningsställ fyllda med tidningar på toaletten. Urk. Ingen skugga ska dock falla på er som har det. Rent logiskt händer det ju ingenting med tidningarna för att de står där. Det är ju inte som någon eh... kissar eller bajsar på dom. Men ändå. Jag får äckelkänslor och jag vet att det är mej det är fel på.

Min andra invändning är: Hur sjutton hinner folk? Sitter de liksom därinne och myser när allt är klart?

Syprojekt

Tänkte sy lite. Hittade lite inspiration på Monki. En kjol med lite högre midja och en byxdress. Fast nu blev jag plötsligt lite osäker. Det kanske hade varit himla snyggt med blommiga shorts med hög midja istället? Jag har ett lite ljusare tyg med skära blommor som jag tänkte använda. Byxdressen blir antingen rostfärgad eller cremevit. Vi får se. Ska dock komma till skott först också. Lovar att visa om/när jag är klar!
Bilder från Monki

Min stund

Jag har en helig stund på dagen. Det är när jag sminkar mej. Jag sminkar mej nästan alltid, även om jag vet att jag inte kommer att träffa en kotte under dagen. Det är inte så att jag tycker att jag är speciellt ful utan smink eller absolut inte kan tänka mej att visa mej utan. Det är bara det att det är så skön avkoppling när jag sitter i soffan med alla färger, penslar och mascaror. Det är en liten paus från allt. En paus där jag är fri från de stora besluten och kan ägna all tankeverksamhet åt om det ska bli rött eller rosa läppstift.

Hoppsan!

Gick upp som vanligt vid åtta, surfade lite, drack kaffe och kände att jag var väldans trött p.g.a uppvaknande vid tre inatt. Bestämde mej för att power-nappa i soffan sisådär en tjugo minuter. Brukar funka fint. Nästa gång jag tittade upp var klockan 12. Sånt där gör mej lite snopen faktiskt. Förstör min planering för dagen. Känner mej lurad och lite förorättad.

Men nu har jag iaf gått långpromenad, gått förbi kiosken och köpt Sofies Mode och fixat lite hemma. Och så har jag frusit eftersom värden verkar tycka att det är helt ok att strypa värmen så fort de första bleka solstrålarna tittar fram. Får nog ta ett snack.


Nähä, nu ska jag fundera lite över var man möjligen kan få tag på en slagborr. Vi bor i ett hus av solid betong och därför behöver man kraftfulla saker om man ska hänga upp hyllor och sånt.

Fina grejer hemma

Jag inreder helst med second-hand prylar eller saker jag plockar hem från morfars hus. Vill att det ska vara personligt och gärna lite kitsch. Men en del fina, nya grejor hittar man på the internött också. Surfade runt lite igår och hittade det här:
Krok från MissJuniversum. Skulle sitta helfint på min ljusturkosa hallvägg!
Kaninlampa, också från MissJuniversum.
Plansch från Favoritsaker.se. Har bara sett de här kakaoögonen i svart-vitt förr.
Finaste kylskåpsmagneterna från Favoritsaker.se

Och hej Söndag!

Startade även denna dag med frukost och en lång promenad i vårsolen. Det är helt sjukt vad lite sol kan göra! Jag formligen studsade fram på den bara asfalten. Lät tankarna gå i kringelikrokar om allt möjligt, både ytligt och djupt.
Man tänker så bra när man är ute på promenad.

Hej Lördag!

Måste ha varit trött idag. Sov rakt av till elva. Skönt. Ute lyser solen och det droppar från taken. Jag och babe ska ge oss ut på en långpromenad tänkte vi.

Allt man behöver ibland....

.....är en liten bästis och en kram.

Nytt läppstift!

Fick lite beställt smink i brevlådan idag! Dels läppstift från StylebyTyra och dels från ELF. Men det jag tänkte demonstrera nu är mitt nya läppstift som kommer härifrån. Vet inte hur länge jag letat efter den här röd/orangea, nästan självysande nyansen.

Inte sol ute men i sinne!

Idag var första dagen efter den här sjukdomsperioden jag vaknade upp och kände mej riktigt pigg och glad. Härligt! Typiskt bara att det ska vara någon form av snöstorm ute. Vem har beställt den? Va? Vem du än är: Det var väl jäkligt onödigt?!
Titta! Så glad och pigg! (Och jag glömmer alltid att ta ut snusen innan fotografering)

Skorna jag kanske inte behövde

Min skogarderob är överbefolkad och ändå tycks det alltid som om det finns plats för ett par till. Men dessa kostade bara 30:- på röda korset och var så fina i rött med kedjor på hälarna. Ni förstår va?

Fast

Jag har liksom kört fast. I soffan. Hatar när det blir så här. Jag vill gå ut och ta en rask promenad men jag kommer mej liksom inte för. Istället har jag torkat golvet och börjat sortera våra böcker. Ibland förstår jag inte hur jag funkar?

Så tror jag att jag måste vara lite mer social och sätta igång och jobba lite. Det har blivit så att jag liksom cooconat sen jag flyttade hem igen bara för att det är så skönt att vara hemma. Detta resulterar i att jag är som en liten, livlig hund som väntat på husse hela dagen då Daniel kommer hem från jobbet.


Det är dessutom så att jag ska börja jobba på en egen grej (samt helst skriva lite uppsats..hm) men om ni visste hur svårt det är att motivera sej själv utan andra människor runt omkring sej! Men nu så, här kan jag inte ligga resten av livet.

Någon som har tips på själv-pepp?

God förmiddag

Här sitter jag och ja.. vad gör jag? Funderar på rätt triviala saker så som om det inte är helt nödvändigt för mej att skaffa någon typ av grön annorak/armyjacka? Jo, tror bestämt det.
Typ lite som den här från Gina Tricot, fast helst skulle den ha haft huva:
Annars tycker jag att den här kavajen var vansinnigt fin:
(också från Gina Tricot)

Försöka

Hela dagen har jag försökt att skriva ett blogg-inlägg. Jag har loggat in och stirrat på skärmen. Här skulle man ju kunna tro att det är något speciellt jag har velat förmedla, som liksom har varit svårt,  men nej, det är bara lite vanlig hederlig bloggtorka. Det är bara det att det blivit som en fix idé för mej att hålla bloggen levande. Inte låta den stå oskriven i månader i sträck.

Jag tror att det har med min vilja men ganska stora oförmåga att fullfölja saker att göra och min vilja att ändra på det. Jag lägger allt för ofta ned. Och nu ska jag inte lägga ned! Även om det handlar om en liten, inte speciellt läst blogg. På något vis blir det som ett sätt för mej att visa att jag faktistkt kan bli klar med något. Ja, och då väljer smarthuvudet att bli klar med en blogg, ungefär en av de saker i världen man aldrig blir klar med. Nej, så är det ju inte, att det är bara bloggen men det är allt en liten del i det hela.

Härmed ska jag bli en organiserad punktlig och duktig person som skriver sina blogginlägg och äter gröt till frukost...typ. Ha, ha.. kommer aldrig att hända! Men lite så där lagom skulle väl vara fint?

Onödiga saker att störa sej på!

Ni vet de där klipp och klistra statusmeddelandena på Facebook? De där: Jag har världens bästa mamma, pappa, syskon, morfar, hund, gris eller fan och hans moster. De stör jag mej på så in i norden!! Alltid med en uppmaning: "Kopiera det här till din status om du också har världens bästa mamma" och så gör man inte det och så känner man sej lite som en elak människa.

Och varför är det alltid samma människor som använder sej av dessa?  Människor som har de bästa familjerna, är störst motståndare av mobbing eller cancer? Jäkla låtsasengagemang!!


Öh.. jo... jag är fortfarande lite cranky...

Lookbook.nu

Som vanligt när det känns lite trist och när jag behöver inspiration tar jag min tillflykt till lookbook. Dessutom känner jag att jag måste väga upp min för tillfället väldigt oglamouriga tillvaro med lite faaaaashion!
Förut att människor klär sej fantastiskt så är fotona allt som oftast underbara. Det duger liksom inte med en digitalkamera i tassen och en skitig spegel (så som jag kör).


Här är lite vårinspiration!
Väldigt fint med vadlång, skir kjol. En sån där sak som är relativt enkelt att hitta second-hand!
Mysbyxor på ett icke-tvsoffa-sunksätt
Dels är klänningen jättefin men sen vill man ju vara just precis där den här tjejen är just nu.

Inte världens roligaste tjej precis

Det är ett jäkla gnäll på den här bloggen just nu. Men det är så himla uschligt att känna sej helt orkeslös, fast det känns ändå lite bättre idag. Lägenheten ser rent hälsovådlig ut (Eller nu kanske jag tog i) men dammtussar, odiskad disk och en ansenlig mängd kattsand på golven (alla som har katt vet hur det blir utan dammsugning ett par dagar).

Fast konstigt nog har jag ändå lite vårkänslor. Solen skiner så fint ute och jag längtar efter en promenad i tygskor och tussilago.

Nä!

Nu vill jag inte vara sjuk mer! Jag har ju massa projekt att fixa med och i ärlighetens namn några dammråttor jag borde ta itu med. Men jag har i alla fall hasat mej upp ur soffan, lagat mat, duschat och t.o.m lagt lite färg på min glåmiga hy. Sen har jag även:
  • Ringt både mamma, lillebror och Daniel och ylat om mitt tillstånd och krävt medlidande.
  • Surfat igenom hela internet. Det är slut nu...
  • Nysit 7018miljoner tusen gånger
  • Tittat ut på solskenet och suckat 3000miljarder gånger
  • Tittat på klockan oräkneliga gånger...

En gnällig 3-åring

Ja, det är alltså en sån jag blir när jag blir sjuk. Kräver uppmärksamhet, ompyssel och lite allmän ömkan. Kanske pressar jag fram några tårar också. Jag hör liksom mej själv utifrån men kan ändå inte sluta pipa:" -Jag mår så då-å-ååligt" med darrig röst. Tur att jag har världens finaste som tar hand om mej med jämnmod, finner min ömkan lagom lustig och tycker att jag är söt ändå (säjer han i alla fall).

Till mitt försvar kan jag väl säja att jag är en himla bra ompysslare när andra är sjuka. Jag är bäst på att stryka över kinden, hämta vatten och ta hand om.

Fjäderns ursprung?

Blev lite sugen på att köpa fjädrar och trixa ihop lite örhängen. Surfade in på Pandurohobby och hittade en hel del. Men så slogs den gigantiska djurvännen i mej av tanken: Vad kommer alla fjädrar ifrån för stackars fjäderfän och hur mådde de innan de blev av med sina kläder? Så det blev inga fjädrar.

En annan kul grej är att alla fjädrar (nästan) var märkta med ursprunget, typ gåsfjäder, kycklingfjäder och hönsfjäder och så, hör och häpna: indianfjäder! Var på indianen sitter fjädern undrar jag då? (höhö)

Jag skulle ju inte

Jag skulle verkligen inte! Skulle bara kolla lite på premiären, sådär casual-kolla. Jo tjena! Nu är jag fast. Har t.o.m en ny morgonrutin: När Daniel går till jobbet går jag upp med min dator, lägger mej i soffan och tittar på gårdagens Big-Brother avsnitt. Det är bara att inse: Jag och skit-TV är en match made in heaven.

sjuk också

Självömkan vet inga gränser just nu. Och så tänker jag på Japan och skäms. Usch. Men lite synd om mej själv tycker jag ändå. Har blivit förkyld också. Frös som sjutton inatt varpå jag väckte Daniel och uppmanade honom att hålla om mej. Mm... sa han och somnade om utan att röra en fena. Hmf.. Sen låg jag fastklamrad vid honom hela natten som en skeppsbruten vid en planka. Nu har jag bäddat ned mej i soffan med datorn och en katt på magen och planerar att inte flytta mej många millimeter idag.
Försöker pigga upp mej med min favoritbild på mina favoritkillar i världen!

pms-deluxe

Jag ska bara meddela att det inte är lätt att vara Lotta idag. Inte lätt alls! Pms-monstret har slagit sina käftar runt mej med full kraft. Det brukar vara olika det där. Ibland, eller oftast är det rätt milt även om jag blir lite tjurig men den här gången. Herrejösses! Jag har gråtit för att jag såg en gris på TV. Det hände inget hemskt med grisen. Men jag grät iallafall. Grät för att jag tycker det är så fina djur och för att så många människor äter bacon och för att så många små griseknoar får sätta livet till då. Ja, ni hör ju! Det är inte lätt. Inte lätt alls.
Titta vilken fin! Inte äta! Krama! Lova!!

Tipsigt!

Köpte Klippoteket styling dust med torrschampooeffekt på ICA Maxi för 39:-. Är beroende av torrschampoo sen jag fick mitt korta hår. Dels för att jag inte orkar tvätta varje dag och dels för att jag gillar när det är volymigt och "busigt". Hade inga större förhoppningar på produkten men var desperat och hittade inget annat men det visade sej funka riktigt bra! Bättre än andra märken för över hundralappen som jag haft tidigare (Lee Stafford, Disp och Björn Axén). Tyckte att håret höll formen längre, kändes rent och inte fick den vanliga sockervaddskänslan som det lätt får av både torrschampo och volympuder. Doften är god, äppelaktigt men kanske en aning stark. Men kort sagt: Himla prisvärt!

Och så ett inlägg på det

Fast jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Så himla trött idag. Kan det vara vädret? Min pappa sa alltid att det var vädret. Hm..jag gjorde mina naglar idag. Satt fast tippar. Själv. Blev inte så bra den här gången och dessutom kan jag knappt skriva på tangenterna. Och då är mina naglar bara lite, lite över fingertoppen. Fattar inte hur såna med überlånga naglar beter sej. Men de brukar säja att det är en fråga om övning när man frågar.

Ja, det var det! Spännande va?


Hm..känns som om jag borde döpa en kategori till totalt meningslöst och lägga det här inlägget där.

Närvarande

Jag har inte upplöst i atomer och försvunnit i ett moln från jordens yta. Har bara varit i Dalarna och firat lillebrors födelsedag för att sedan bli förkyld. (Och mycket bloggning blir det aldrig där för att inte säja ingen).
Men nu så! Back on track som de säjer!

Dagens auuutfitt!

byxor - Indiska, blus - röda korset second hand, örhänge - Gina Tricot
Fina detaljer på blusen.

Vårkänslor

Igår när jag gick på stan fick jag de första vårkänslorna. Det var varken speciellt varmt eller speciellt fint väder men asfalten var bar och luften var så där....vårig.

RSS 2.0