När man går på husvisning...

....bör man inte göra några av dessa saker:
  • Slita upp en låst garderob.
  • Sitta sönder en säng utan att meddela mäklaren att man råkat göra just detta.
  • Riva ned ett kvadratmeterstort hål på innertaket i källaren och därefter lämna kvar allt skräp på mattan under.
  • Skrapa ned puts i badrummet så det hammnar i stora drivor på badrumsgolvet.
  • Riva loss en stor bit matta för att, förmodligen, kolla om det är trägolv under. Ett pyttelitet hörn, javisst, men inte en jättebit samt dessutom hacka (hacka!!) upp en stor reva vid en tröskel så att vi kunde ramlat och slagit oss fördärvade.


Det är saker som iallafall jag tycker är ett big no no. Tyvärr verkar inte de som varit på visning i min mormor och morfars hus tyckt samma eftersom samtliga saker hänt under de visningar som hållits där. Mamma och jag upptäckte det när vi kom dit i tisdags. Det var inte kul alls. Inte alls. Nog för att huset ska säljas, eller nu mer har sålts men det betyder inte att det inte betyder mycket för oss och att man inte känner sej kränkt när någon har klampat in och bara förstört. Dessutom verkar inte mäklaren ha kollat huset mellan visningarna så det kan mycket väl ha sett ut så redan under andra visningen vilket så klart inte är bra för honom heller. Sen känns det så jäkla surt när man bokstavligen har krupit runt på sina knän på källargolvet för att göra rent, homestylat och haft sej för att någon sedan ska söla ned allt med murbruk. Sen tycker jag att alla mäklare borde tänka på att förse sina spekulanter med skoskydd. 40 familjer som har gått runt på alla mattor utan det lämnar nämligen rätt mycket spår på golv och mattor.


Vad är det för fel på människor? Det verkar vara sant det där med att husköp väcker det sämsta i människan.

Kommentarer
Postat av: Agneta

Allvarligt??? Det var det värsta jag hört!På alla visningar vi varit på har alla tagit av sig skorna i hallen. Det är ju någons hem man är inne i!

2011-07-16 @ 07:39:55
URL: http://atomflickan.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Agneta: Ja, allvarligt! Skönt att någon annan också tycker att det är åt skogen. Jag vet inte om det beror på att det är ett gammalt hus som ingen bor i just nu och folk vet om det. Jättesorgligt kändes det. Puss på dej förresten! :-)

2011-07-16 @ 11:43:34
Postat av: Fifi

Fy, vilken dålig stil! Tror folk att de kan göra hur som helst?

2011-07-17 @ 13:00:25
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0