Borta men hemma

Jag är hemma hos min mamma nu. Det är skönt. Jag trivs här i skogsbrynet. Så mycket bloggning brukar det dock inte bli när jag är här. Varför vet jag egentligen inte? Men på fredag är jag hemma igen. Hemma hos mej! Ser fram emot det för då ska jag hänga med min finaste A.

Kommentarer
Postat av: Tess

Jag trivs också i skogsbryn..mysigt att vara hemma hos mamma! :)



Bloggen hette "duälskarkate" fast på engelska..hehe..den var semistor men alltid med på de där listorna..blev lite skraj för hur oerhört publik den blev bara och sen fick jag en gammal gubbe till stalker, han fann mig t o m på lunarstorm där jag inte hade samma namn, fick sina barn till att stalka mig också...så nu vågar jag inte använda det namnet längre. Bytte bloghost flera ggr men hann fann mig likt förbannat...han lade till mig på skype också..usch..nu fick jag rysningar..han kanske fortfarande googlar mitt namn så jag vågade inte skriva ut det.. ;)



Tror nog inte du känner igen den men det hade ju vart coolers isf, hette din det samma som nu?

2011-02-16 @ 11:25:47
URL: http://kakaombord.blogspot.com
Postat av: Fifi

Aaaawww, en liten tår för min skull, du är så göllig! Nu känns allting tipptopp igen, skönt!



Härligt att vara hos din mamma i skogsbrynet! Det var så skönt när min mamma var här i helgen och jag fick så mycket gjort i lägenheten (fast hon fick ännu mer gjort).



Det är lite hemskt, men jag kan inte hjälpa att jag njuter av att de som var så populära på högstadiet är tjocka, fula och jobbar på Ica nu. För att generalisera lite.



kram

2011-02-16 @ 11:42:23
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0