Inredning och sånt jag inte gillar

Alltså, smaken är ju som baken och alla ska ju ha det de tycker är fint hemma. Men fy f*n vad jag spyr på den här konstgjorda shabby chic-trenden. Typ: Hej! Vi bor mitt i stan och tycker att det är helt naturligt med ett lantligt kök. Ett jäkla trähjärta till, texten home i slitna träbokstäver som ska se ut som man helt appropå hittade dem inlandflytna på någon strand. Nä, jag gillare inte alls. I vissa hem blir man snöblind när man går in. Vad är det för fel på lite färg måntro?
Men ja, jag vet! Det är jag som är dum och man får gilla precis det man vill.

Kommentarer
Postat av: Bella

Hahaha! Jag får hjärtsnörp lite nu och då när jag läser vissa bloggar och ser fantastiska loppisfynd folk släpat hem. Fynd som verkligen borde få bevaras åt eftervärlden för att de är så välbehållna, vackra och så tidstypiska och så går folk på dem med vit sprayfärg....och.. sandpapper? Whyyyyyy oh whyyy?



Samtidigt älskar jag att gamla saker kommer till användning. Och man kan ju inte spara allt som det en gång var för då blir det helt obrukbart till slut. Det är en svår balansgång och bara för att jag föredrar att inte spraymåla mitt hem så betyder det ju inte att jag har mer rätt än de som föredrar att ha det så.



:D

2010-10-06 @ 21:25:17
URL: http://ettskapandesgrand.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Bella: Åh, Bella! Jag kunder inte hålla med dej mer. Varför inte spara alla dessa vackra möbler till eftervärlden. De är ju så fina! Men nä, bättre att gå över dem med färg och sen försöka sandpappra fram någon konstgjort patina. Uuuh...

2010-10-19 @ 14:21:26
Postat av: Lit de Parade

Allt som e vitt är shabby chic, eller hur ?!:-)



M @ Lit de Parade

2010-11-17 @ 21:39:09
URL: http://www.litdeparade.se
Postat av: Lit de Parade

Allt som e vitt är shabby chic, eller hur ?!:-)



M @ Lit de Parade

2010-11-17 @ 21:39:42
URL: http://www.litdeparade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0