Skinkan ja..

Alltså, den där skinkan blev väl ingen höjdare ska jag villigt erkänna men om du är sugen på att prova finns recept här! Dock bytte jag ut quorn mot vegetariska baconbitar för att det skulle smaka mer "skinkigt".
Däremot har jag gjort bovetesylta och den blev riktigt, riktigt god. Himla lätt att göra och smakar och ser ut som the real deal!
Recept här!

Kommentarer
Postat av: cohen

hej! underklädena kommer från designersammarbetet sonia rykiel pour h&m - helt fantastiska tycker jag att dom är! är för tillfället slut på h&m's hemsida men det fylls nog på inom de närmaste dagarna, priserna på de jag köpte låg mellan 199-299 st vilket ju är FYNDpris för så fina saker :)



om du inte har gjort det redan så får du gärna vara med och tävla i min blogg, en jättefin knogjärnsring finns att vinna! tävla i inlägget "love game", länkar finns i flera av inläggen i bloggen. tävlingen slutar ikväll (söndag) så du har knappt ett dygn på dig! :D

2009-12-06 @ 00:28:52
URL: http://skitsnyggt.blogg.se/
Postat av: sofie

Väntar på en uppdatering snart ;)

2010-01-07 @ 09:58:38
Postat av: Camilla

Hej! Vad kul att höra att du gillade våra skor och väskor. Dom kommer att släppas i butik och på vår webbshop i slutet av april. Om du vill kan jag maila dig när vår webbshop är igång?

2010-02-23 @ 15:22:51
URL: http://fashionbyc.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0