lampbygge, kaos och skönhetssömn.

Jag försov mej idag och missade min föreläsning. Det är väl en av nackdelarna med att bo så pass långt ifrån skolan, försover jag mej är det kört. Tar jag nästa buss är lektionen redan slut när jag kommer fram.

Så dagen idag har jag istället spenderat med att titta på röran som just nu utgör vårt hem. Har tänkt att ta krafttag men inte riktigt kommit till skott. Men det ordnar sej. Jag brukar stå ut att ha det så här i ungefär en dag, sen biter städjävulen ett riktigt tag om mej. Det finns något tillfredsställande med att städa när det är riktigt stökigt. Jag älskar när det rasslar i dammsugarslangen!

Annars har jag byggt lampa. Lite som en "Random Light". Skillnaden är att min kostar kanske 20:- och äkta varan kostar runt 4-5 000:-. Ganska lätt och kul att göra också! Man tar en pilatesboll och lindar massor med snöre runt. (Ska egentligen vara pappersband men jag tog turkost bomullsgarn och hoppas att det kommer funka.) Sen penslar man på tapetklister i stora mängder och låter torka. Det är där jag är nu. Sen ska man släppa ut luften ur pilatesbollen och krångla ut den ur lampan. Detta är jag lite rädd för men jag hoppas att det ska gå vägen. Lovar bildbevis om det blir bra.

Så ska det bli (men min är lite mindre tät).


Kommentarer
Postat av: emma

hehe vad pysslig du är! wow jag vill me göra en sån lampa, det ska jag göra i samband med tapetsering nån gång framöver....hade lite funderig på att tapetsera om här hemma när ja kommer hem från Thailand, får se hur det blir!=)vi måste ha en pyssel dag när ja kommer hem!!!kram!

2010-03-24 @ 22:44:47
URL: http://www.emmagoesasia.wordpress.com
Postat av: Charlotta

Emma:Haha, jag har mina stunder :-)De är himla enkla att göra de där lamporna. Det gick fint med den jag gjorde så risken är stor att hela hemmet blir fyllt med garnbollar :-) Klart vi ska ha pyssel! Älskar pyssel!

Åhå, vad spännande med tapetsering :) Du är så himla duktig på inredning! Ditt hem är det mysigaste jag vet.

kramis

2010-03-24 @ 23:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0